Grundkurs yoga ht 2021

4 tillfällen á 2h.

Kom igång med din yoga och/eller fördjupa din praktik

Kursstarter ht -21

söndagar 10.00-12.00

  • v.34
  • v.45

Detta är kursen för DIG som vill utforska vad yoga kan vara för dig! 

I en liten grupp är möjligheten för individuell coaching stor. Vi varvar teori, praktik och diskussion.För dig som är ny eller du som redan har en pågående praktik är kursen en fin ingång i personlig utveckling av hur du vill fortsätta din yogapraktik.  

Ordet Yoga har en betydelse, men som begrepp ryms oändliga möjligheter. Vad yoga är.... kan vara högst individuellt och olika för oss alla. Det är det fina i kråksången. 
Vill du vara med och utforska vad DU vill stoppa in i din yoga? 
Tillsammans målar vi DIN yogakarta och nästlar ut vägar som kan hjälpa dig nå ditt mål. Skapar verktyg att få en medveten, hållbar och långsiktig yogapraktik.

Investering 950kr, om du sedan önskar fortsätta yoga med oss erbjuds rabatt vid köp av medlemskap samt yogamatta :)

Välkommen

 

Ord från tidigare deltagare:

Med stor kunskap, trygghet och närvaro gav Hanna ossverktyg för att djupdyka in i yogans värld. Även om vi hade olika mycket erfarenhet från start mötte hon oss på vår egen, individuella nivå och vi kunde båda utvecklas från där vi befann oss. Speciellt häftigt var det att upptäcka hur övningar som vi båda upplevt som enkla innan gav så mycket mer när vi tillsammans med Hanna bröt ner dem och verkligen FÖRSTOD dem. Kursen gav en jättebra plattform att ta oss vidare in i yogan och få en bättre förståelse både för ursprunget men framför allt det fysiska och hur det kan slå an i kropp och tanke. Av Hanna blir man sedd och mött precis där man är och vi kan inte nog rekommendera hennes kurs. 

 

Betalarens uppgifter

E-post
Personuppgifter

Deltagare

Skriv deltagarens namn